Dario Krželj (©Starsport)
Dario Krželj (©Starsport)

Krželj: Moji klinci nisu iskoristili podršku Grobara, nadam se da će to uspeti naredne sezone

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.05.23. | 22:21

Trener crno-belih i golman Andrej Trnavac sportski priznali poraz

Rukometaši Partizana odigrali su cele sezonu iznad očekivanja. Niko ih letos nije video ni u plej-ofu, a mlada, talentovana ekipa sa sjajnim bekovima Urošem Kojadinovićem, Nikolom Zečevićem i Stefanom Petrićem i golmanom Andrejom Trnavcem, borila se za titulu i bila u većem delu dvomeča finala ravnopravan rival favorizovanim Novosađanima. Malo je falilo da crno-beli iznenade Vošu na Slanoj bari pre tri dana.

U revanšu, tim Darija Krželja je bio bolji 43 minuta, imao prednost na Banjici, ali ponestalo je snage u finišu, kada su Lale tempom razbile mlađariju iz Humske.

Izabrane vesti

Trener Partizana Dario Krželj rekao je da je Vojvodina zaslužila pobedu i titulu.

Čestitao bih mojim momcina na celoj sezoni kako su odigrali. Vojvodina je zasluženo slavila. Ima duži roster. Zahvalio bih se Grobarima što su napunili Banjici, bila je sjajna atmosfera. Moji klinci nisu to iskoristili, sjajan ambijent, ali nadam se da hoće naredne sezone. Vojvodini želim da osvoji EHF kup“, bio je kratak Krželj na konferenciji za medije posle utakmice.

Golman crno-belih Andrej Trnavac nije bio na nivou kakav je imao tokom većeg dela sezone. Skinuo je samo pet lopti Lalama. Bez njegovih bar 12, 13 odbrana, crno-beli nemaju šta da traže.

Imali smo odličnu sezonu, hvala saigračima na svemu. Bili smo bolji u prvom poluvremenu. Nismo u nastavku bili dovoljno dobri, nismo iskoristili šanse koje smo imali. Nekoliko lopti smo izgubili, zo nas je poremetilo. Jednostavno smo pružili slabiju partiju u drugom poluvremenu i Vojvodina je zasluženo pobedila“, rekao je Trnavac.


tagovi

RK VojvodinaRK PartizanARKUS ligaRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara